Hollandse Meesters t/m 13 februari 2020 te bewonderen in Novotel Schiphol

BooART is een van de grootste Art Exposure netwerken voor kunstenaars in de Benelux. Zij maken kunst toegankelijk voor een breed publiek. Op meer dan 25 locaties in de Benelux biedt BooART een platform en exposure aan meer dan 200 toonaangevende, opkomende en eigenzinnige kunstenaars. En sinds 13 augustus heb ik 14 Hollandse Meester series in één van hun locaties hangen, namelijk Novotel Amsterdam Schiphol Airport!

Aurum Films was erbij toen ik de borduurringen op ging hangen samen met BooART. Bekijk de borduurringen nu in “levende lijve”!

Novotel Amsterdam Schiphol Airport

Novotel Amsterdam Schiphol Airport is een prachtig vormgegeven hotel op een zeer gunstige ligging, slechts 200 m van station Hoofddorp, 4 min. met de trein vanaf luchthaven Schiphol en 20 min. met de trein vanaf het centrum van Amsterdam. Dit hotel is de perfecte keuze voor zakenreizigers en vakantiegangers. Ontdek de uitstekende service en eersteklas faciliteiten. Het is perfect voor een korte tussenstop om Amsterdam en de regio te verkennen, of voor het organiseren van een bijeenkomst of congres.

Het leuke aan Novotel Amsterdam is dat zij het hele hotel graag hullen in Nederlandse kunst en werk van Nederlandse kunstenaars. Daarom is het sowieso heel leuk om daar eens binnen te wandelen en rond te kijken. Het hotel is 24u per dag open en zeker eens een bezoekje waard!

Overdrijf het essentiële, laat het voor de hand liggende vaag.

– Vincent van Gogh

De volgende 14(!) series zijn nu te zien in Novotel Amsterdam en kunnen daar direct gekocht en meegenomen worden. Uiteraard zijn ze ook via deze website te koop.

Tiny Miracles vaashoezen

Ook bracht ik de vaashoezen met Hollandse Meesters mee naar Novotel Amsterdam. Deze papieren vaashoezen zijn namelijk met de hand gevouwen door de vrouwen van Tiny Miracles. Het unieke driehoekige papierontwerp van Pepe Heykoop zorgt voor eenvoudige montage in minder dan een minuut. Schuif hem over een lege fles, pot of glas en je hebt direct een bijzondere bloemenvaas. Lees hier meer over deze bijzondere vaashoezen.